Zapraszamy na szkolenie wszystkich, którzy chcą poznać tajniki przyrządzania nowoczesnych deserów restauracyjnych.
Przyjść może każdy, nawet największy laik! Nikogo nie oceniamy i nie wydajemy opinii. Uczymy nie tylko techniki przygotowania dań, pokazujemy też najnowsze trendy ich podawania, aranżowania. Mamy doświadczenie - braliśmy udział w najważniejszym wydarzeniu branżowym - kulinarnej Olimpiadzie w Erfurcie.
Co zapewniamy:
WINO, TANIEC I MUZYKA
- wszystkie składniki niezbędne do przygotowania potraw;
- kuchnię szkoleniową wyposażoną w profesjonalny sprzęt gastronomiczny;
- profesjonalną pomoc Krzysztofa Szulborskiego i innych Kuchmistrzów ze Stowarzyszenia Kucharzy Polskich;
- świetną atmosferę
Czas: 4 godziny
Koszt: 250 zł/osoba
Termin: 26 września, godzina 18:00
Miejsce: Pomorska Akademia Kulinarna, Gdańsk Wrzeszcz 131A (wysepka naprzeciwko Galerii Bałtyckiej)
Rezerwacja: Prosimy o rezerwację nie później niż na 4 dni przed terminem szkolenia. Rezerwacja będzie realizowana po przedpłacie na konto: PKO BP. II O. Gdynia 83 1020 1853 0000 9802 0010 7102
kalendarz nadchodzących szkoleń można znaleźć na stronie www.akademia.kucharze.pl/aktualnosci-2.html