stat
Wydarzenie już się odbyło
PATRONAT

Serdecznie zapraszamy na II Wiosenne spotkania ze zdrowiem. W programie wykłady specjalistów, warsztaty kosmetyczne oraz gotowanie na żywo z Adamem Woźniakiem.

sty 14

wtorek, g. 17:00

Gdańsk,
bilety 289 zł
lut 8

sobota, g. 15:15

Gdańsk, ul. Batorego 18
bilety 80 zł
przedsprzedaż 70 zł
Kup bilet
PROGRAM:

WARSZTATY (s. 321)
10:00 - 11:30 "Piękna, młoda i zadbana" 
Warsztaty prowadzi mgr Anna Kamm. Charakterystyka cery nastolatki, sposoby pielęgnacji cery z problemami, prawidłowe oczyszczanie, maski oczyszczająco- matujące, korekta niedoskonałości

AUDYTORIUM (s. 100)
11:30 - 11:40 Powitanie i przedstawienie idei konferencji - dr n. med. Marzena Podgórska oraz oraz dr n. med. Marta Bednarek
- dziekan i prodziekan Wydziału Fizjoterapii i Nauk o Zdrowiu Wyższej Szkoły Zarządzania w Gdańsku

11:40 - 12:10 "Zaburzenia odżywiania jako problem współczesnej cywilizacji" - prof. dr hab. Ewa Babicz-Zielińska, Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku

12:10 - 12:30 "Suplementacja diety - konieczność czy zbyteczność?" - dr inż. Witold Kozirok, Akademia Morska w Gdyni

12:30 - 13:00 "Immunostymulatory pochodzenia roślinnego i ich zastosowanie w suplementach diety" - prof. zw. dr hab. n. farm. Jerzy Łukasiak, Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku

PRZERWA 13.00-13.45

WARSZTATY (s. 115)
13:00 - 13:45 GOTOWANIE NA ŻYWO Z ADAMEM WOŹNIAKIEM cz. I Jak w warunkach domowych możemy wykorzystać nowe techniki kulinarne, aby zachować jak największą wartość odżywczą produktów?

AUDYTORIUM (s. 100)
13:45 - 14:10 "Jak wykorzystać właściwości afrodyzjakalne olejków eterycznych?" - dr inż. Elwira Sadecka, Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku

14:10 - 14:35 "Zdrowotne i społeczne walory tańca" - dr Dorota Dancewicz-Nosko, Akademia Wychowania Fizycznego i Sportu w Gdańsku

14:35 - 14:45 "Stres oksydacyjny a uroda" - Magdalena Kołacińska, Agnieszka Żołna-Niedbała, Koło naukowe KOSMETOSKAN

14:45 - 15:00 "Jak sprawdzić, czy skóra jest przygotowana do lata?" - mgr inż. Olga Czernicka, J.S. Hamilton International S.A.

WARSZTATY (s. 115)
15:00 GOTOWANIE NA ŻYWO z ADAMEM WOŹNIAKIEM cz. II, czyli ciąg dalszy gotowania połączony z degustacją