"
Dzień Kobiet - drwina urągająca kobiecej dumie? A może jedyne w swoim rodzaju święto, jeden jedyny taki dzień w roku? Co pamiętamy? Czego się wstydzimy? Obchodzimy czy nie? A może po cichu zawijamy tulipany w celofanową folię i biegniemy do mamy, żony, kochanki, dziewczyny? Może nerwowo zerkamy na telefon, podskakujemy na dźwięk dzwonka u drzwi i choć tak w ZASADZIE jesteśmy PRZECIWKO to w rzeczywistości zdejmujemy wazonik z półki i czekamy na tulipanka, goździka.....bukiecik stokrotek?" (
z wp.pl )
A my... z okazji
Dnia Kobiet mamy przyjemność przedstawić
specjalną ofertę organizacji imprezy
w Klubie Pokład zwycięzcę w rankingu NEWSWEEK Polska
w kategoriach: najlepszy lokal, klimat oraz wystrój
Menu dla 10 osób: Organizujemy konsumpcję dla mniejszej bądź większej ilości osób.
Menu zmienia się proporcjonalnie do liczby Gości.Alkohole/napoje:
- 6 x 0,75l Wina Włoskiego Venezie. 0,45l/osobę
- 10l Piwka beczkowego 1l/osobę
- 10l sok, cola, woda 1l/osobę
- kawa/herbata - bez ograniczeń
W trakcie zabawy można wymieniać alkohole w proporcji:1 but. Wódki = 1 but. Wina;
8l Piwka = 1 but. Wódki = 1 but. Wina
- i odwrotnie
Zakąski:- Roladki ze schabu z tartym chrzanem i kaparami
- Comber z sarny nadziewany pasztetem zajęczym
- Pierś z indyka nadziewana bazylią i suszonymi pomidorami
- Perliczka nadziewana borowikami
- Łosoś w orzechowej skorupie
- Filet z wędzonego węgorza w miodzie z spaghetti ogórkowym
- Sałatka Nicejska
- Deska smakołyków:
* smalczyk
* ogóreczki
* kabanosy
* sery
* pieczywo
Danie główne:
- Trójsmakowy przysmak mięsny podawany z ziemniaczkami
pieczonymi oraz bukietem warzyw gotowanych
Zupka (podawane na życzenie gości lub o określonej godzinie):- Żurek w chlebie
Całkowity koszt konsumpcji wraz ze wstępem oraz rezerwacją wynosi 99zł na osobę
Ponadto zapewniamy:- Zabawę przy w starannie dobranej muzyce trzech najlepszych dekad (lata '60'70'80) do białego rana
- Smakowite jedzenie (Gastronom Pomorza '03'04'05)
- W pełni profesjonalną obsługę kelnerską
- Bezpieczeństwo naszych Gości
- Moc niesamowitych wrażeń z pobytu w naszym lokalu
Informacje szczegółowe, bądź ewentualne zmiany w menu, otrzymacie Państwo u menagera Pokładutel. 515-231-931
mail: grzegorz@poklad.pl