stat
Impreza już się odbyła

Dzika kuchnia

Tym razem otworzymy stary aborygeński sposób gotowania w dole ziemnym czyli zakopiemy w ziemi dzikie rośliny warzywa i dla chętnych równie dzikie mięso po to by je ugotować!

w każdą środę (do 26.06), g. 16:30 - 17:15

Gdańsk,
Podczas spaceru poznacie dzikie rośliny jadalne rosnące wokół nas, a ponieważ warto zrobić zapasy postaramy się ukisić je byście mogli zabrać do swej spiżarni te dzikie skarby

Prowadzący: Filip Malinowski - założyciel Fundacji Zdrowego Życia (zdrowegożycia.pl), pasjonat samowystarczalności, architekt kulinarny, organizator imprez promujących lokalnych producentów żywności oraz kulturę jedzenia, konsultant Young Living Esential Oil

Wydarzenie realizowane dzięki finansowaniu miasta Gdynia.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    80 zł
rodzinny: 200 zł