Zobacz jak smacznie można spędzić noc sylwestrową! Spędź Sylwestra w rytmach lat '70, '80 i '90 w Restauracji Eureka w Gdynia.
Tylko tej nocy na cały alkohol w barze - rabat 20%!
SYLWESTROWE MENUNa ciepło (serwowane w godzinach 20:00-22:00):Krem z dyni z prażonymi migdałami i słonecznikiem.
Medaliony z indyka otulone boczkiem podane na musie z porów z
ziemniakami puree i sosem z czerwonej cebuli.
Na zimno (bufet szwedzki):Kurczak w galarecie nadziewany bakaliami
Tarta z łososiem w szpinaku
Chrupiący kurczak z nasionami w cieście
Mini szaszłyki z kulkami mozzarelli
Terrina z białych ryb z algami morskimi i krewetkami
Pasztety z marynatami
Mięsisty matias w oliwie z natką i szalotką
Sałatka z wędzonym kurczakiem z ryżem jaśminowym i rodzynkami
Sałatka warzywna z fetą i winegret
Deski serów z owocami
Pieczywo, sosy, dipy
Na słodko (bufet szwedzki):Ciasto piernikowo-czekoladowe z chałwą i bakaliami
Ciasto jogurtowe z budyniem i wiśniami
Boston czekoladowy
Mix ciasteczek koktajlowych
Na ciepło (w godzinach nocnych):Cygańska zupa z pieczoną kiełbasą, boczkiem, papryką i pomidorami podana z bagietką
Napoje:Kawa i herbata bez ograniczeń
Około północy:Lampka wina musującego
Dodatkowo na parę:0,5 l wódki lub butelka wina
Karafka wody niegazowanej z cytryną
Karafka soku jabłkowego lub pomarańczowego
oraz przed północą dla każdego
Lampka wina musującego
CENA:Przedsprzedaż -
taniej do 20 grudnia!160 zł/os - miejsce na antresoli
180 zł/os - miejsce na dole restauracji
Sprzedaż regularna
220 zł/os - miejsce na antresoli lub na dole restauracji
Restauracja EUREKA (Teren PPNT)
Al. Zwycięstwa 96/98
81-451 Gdynia
tel.: 58 698 21 11
kontakt@eureka-restauracja.pl