stat
Impreza już się odbyła

Festiwal Dzikiego Ptactwa w Restauracji Natura / Rosevia Resort

cze 16

niedziela, g. 14:00

bilety 380 zł
przedsprzedaż 280 zł
cze 22

sobota, g. 18:00

Wiślinka,
bilety 500 zł
Wyjątkowe kulinarne wydarzenie, oparte na współpracy dwóch zaprzyjaźnionych restauracji prowadzonych w charakterze kuchni autorskich - Restauracji Natura i Water&Wine , otwiera cykl kulinarnych podróży w Rosevia Resort. Bażant, perliczka, gołąb i nie tylko objawią się w specjalnie skomponowanym dziesięciodaniowym menu, w towarzystwie odpowiednio dobranego wina i imponujących nalewek. 

Wyrafinowany smak, niebanalne połączenia i zaskakująca prezentacja na talerzu to gwarancja kolacji degustacyjnych organizowanych przez Mariusza Kucharczaka - Szefa Kuchni Restauracji Natura oraz Marka Flisińskiego i Kamila Raczyńskiego.- Szefów Kuchni Restauracji Water&Wine.