Już 28 maja 2025 roku startuje pierwsza edycja Festiwalu Burgerów w Destigo Hotels!
Z tej okazji Szefowie Kuchni wybranych restauracji naszej sieci przygotowali unikalne propozycje burgerów w regionalnych odsłonach. To doskonała okazja, by w trakcie letnich podróży po Polsce spróbować wyjątkowych smaków, kolekcjonować pieczątki i odbierać smakowite nagrody!
Trójmiasto - Jastarnia - Kołobrzeg
Nadmorskie smakiDla mieszkańców oraz gości Gdańska, Gdyni, Sopotu i pięknych nadmorskich kurortów mamy kilka znakomitych propozycji kulinarnych. Poznaj wyjątkowe burgery dostępne tylko nad morzem:
Burger z pomuchla
Regionalny dorsz w chrupiącym panko, salsa z chimichurri, crème fraîche i marynowane awokado.
Restauracja Różana - Hotel Różany Gaj, GdyniaBurger z gęsiną i sosem ze śliwki
Mięso z gęsi, sos z wędzonej śliwki i pikle - smak inspirowany polską tradycją.
Restauracja Aquarella - Hotel Aqua, SopotKlasyczny burger z wołowiny
Mięso z jałówki, majonez z ekologicznych żółtek - smak na miarę gwiazdek Michelin.
Restauracja Cafe Xander - Hotel Haffner, SopotBurger z polędwicą z dorsza
Dorsz w panko, kremowy sos tatarski i świeże warzywa.
Restauracja Zielony Pieprz - Hotel Arkon Park, GdańskBurger z wołowiną i boczkiem
Ser Cheddar, warzywa i widok na morze.
Restauracja Czwarte Piętro - Hotel Dom Zdrojowy, Jastarnia
Burger z dorszem w piwnym cieście
Bułka maślana, sałatka Coleslaw i świeże warzywa.
Restauracja Północna - Hotel Shuum Boutique, Kołobrzeg
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.