stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów poznacie ciekawe pomysły tak popularnego dzisiaj Finger Food'u. To drobne przekąski na specjalne okazje, spotkania z przyjaciółmi. Ciekawe dania na jeden kęs, które spożywamy bez użycia sztućców, forma podania pozwala na swobodne korzystanie z przyjemności jedzenia i rozmowy jednocześnie.

wrz 11

czwartek, g. 9:00 - 16:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
lut'26 13-15

piątek - niedziela

Gdańsk,
Okryjcie Finger Food razem z nami!

Przygotujemy

- mini mozzarella z krewetkami i skórką cytrynową (na łyżce)
- mini torciki z ricotty, pistacji i pomidorkami cherry
- suszone śliwki faszerowane kozim serkiem z czosnkiem i orzechami
- mus z tuńczyka, anchois i kaparów ( do grzanek , krakersów)
- pomidorki cherry faszerowane ricottą z pastą truflową
- mini tatarek z wołowiny z korniszonem, oliwkami, kaparami

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.