W czwartkowy wieczór pragniemy Was zaprosić na niesamowitą, kulinarną przygodę! Dwóch wirtuozów - Mateusz Janusz (executive chef) oraz Mateusz Szuchnik (ambasador Ginu Roku i Larios) - łączą swoje siły i specjalnie na tę okazję przygotowali wyjątkowe menu degustacyjne. Tematem przewodnim jest gin - anglosaski napój alkoholowy.
Foodparing polega na przełamywaniu barier smakowych. Niecodzienne i niebanalne zestawienie produktów sprawi, że ten wieczór zostanie przez Was zapamiętany na długi czas!
Pięciodaniowe menu:
mięsne
https://bit.ly/MenuMiesnewegetariańskie
https://bit.ly/MenuWegeRezerwacje:
telefonicznie 793 262 728 lub w wiadomości prywatnej na Facebooku.
Ilość miejsc ograniczona!
W trosce o Wasze bezpieczeństwo przestrzegamy wszystkich wytycznych GIS przewidzianych dla branży gastronomicznej.