Friday- WEEKEND CELEBRATION Klub Noce i Dnie Gdańsk Sprawdź!
stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

Friday- WEEKEND CELEBRATION

#WEEKENDCELEBRATION. Piątek musi być wyjątkowy i atrakcyjny, aby nie zepsuć smaku całego weekendu.

Do dyspozycji oddajemy dwa bary: dzienny i nocny w części klubowej oraz Strefę Chillout na trawie z leżakami.

Muzycznymi Mistrzami Celebracji będą Dj NOZ i nasz dyr art Dj VIBE.

PIĄTEK 25.08.2017
Od godz 18:00 serwujemy autorskie koktajle w strefie Dzień, Noc i Chillout na trawie pod parasolem na leżakach :)

Od 22:00 start dancefloor: #DJVIBEOfficialProfile
oraz #DJNOZakaeNOZetczłowieku
------------------------------------------------------------------
​​​​​​Noce i Dnie… uczta dla zmysłów.
Wnętrze zostało zaprojektowane przez Klaudię Kowalską, ze studia forDSGN. Lokal podzielony jest na strefę dzień oraz noc, o łącznej powierzchni 650 m2, łącząc klasykę z nowoczesnością. Przestrzeń historycznego budynku z 1880 roku wypełnia niebanalny styl, który tworzą kolekcjonerskie meble, klimatyczne oświetlenie, imponujące cocktail bary na dwóch poziomach, o łącznej długości 25mb. Ściany zdobią, niezwykle zmysłowe i pełne ukrytych emocji, prace światowego formatu fotografa Szymona Brodziaka.
Ważnym elementem działalności lokalu jest scena muzyczno- taneczna w strefie noc, którą kształtuje dyrektor artystyczny Dj VIBE, zapewniając najwyższą jakość klubowej atmosfery.
Naszą specjalnością są craftowe cocktaile tworzone ze świeżych owoców. Nasi Barmani przygotowują na miejscu składniki tworząc oryginalne receptury. Spełniamy oczekiwania smakowe naszych Gości, tworząc indywidualne kompozycje alkoholi w myśl zasady: powiedz nam na co masz ochotę, a my to skomponujemy. Bazą naszych cocktaili jest ponad 200 rodzajów alkoholi z całego świata.
Oprócz imprez klubowych, organizujemy prezentacje biznesowe oraz eventy​ ​branżowe. Zapraszamy!

http://m.trojmiasto.pl/kulinaria/Nowe-lokale-nowy-klub-kuchnia-roslinna-i-peruwianska-n115103.html

http://www.horecanet.pl/Nowy,-designerski-bar-w-Gdansku,wiadomosc,16,sierpien,2017.aspx