Już od 11 Listopada serdecznie zapraszamy na specjalnie przygotowane menu degustacyjne oparte w całości na daniach z gęsiny. Szef Jacek Koprowski przygotował 7 daniowe menu, które będziemy serwowali od 11 do 19 listopada.
Opcjonalnie będzie możliwość zamówienia selekcji win dobranych do każdego dania.
Menupierś z gęsi / rozmarynowy popcorn
Vins de Terrer, "La Vida Al Camp" Cava Brut Reserva Rose 2014foie gras / wątróbka / pomarańcza / wiśnia
Prinz von Hessen, "H" Riesling 2015gęsie serca / czerwona kapusta / śliwka
Quarisa, "Caravan" Durif 2015gęsia szyja / raki / dynia
Bellvale Winery, "Athena's Vineyard" Chardonnay 2013żurawina / wędzona śliwka
udo z gęsi / turbot / gruszka / pomidor / morela
Glen Carlou, Pinot Noir 2012gęsi tłuszcz / biały mak / bergamotka
Ximénez-Spínola, "Exeptional Harvest" 2015Cena140 zł - od osoby
235 zł - od osoba z selekcją win (6 kieliszków)
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10 %)
Zapraszamy!