GĘSINA NA ŚW. MARCINA W BROVARNI HOTELU GDAŃSK!
Serdecznie zapraszamy na jesienne menu do Restauracji, Brovarni Hotelu Gdańsk. KASZUBSKA GĘŚ w roli głównej. Przystawka na ciepło
Tarta dyniowa, boczek wędzony, por, kwaśna śmietana, gruszka, rukola, dressing orzechowy
Kaszotto z gęsiną confit, płaskurka, komosa ryżowa, mascarpone, podgrzybek
Danie główne
Konfitowany udziec z gęsi rozmarynowej, Speck, buraczki, puree czosnkowe, jarmuż
Deser
Biszkopt z dynią, rum, mascarpone, migdały
Oferta specjalna*
Faszerowana gęś rozmarynowa, kopytka, modra kapusta (serwowana w całości)
*Danie na specjalne zamówienie-min. 3 dni przed wizytą.REZERWACJE POD NR TEL. 58 320 19 70
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!