Przywitaj nowy rok na sopockiej plaży w restauracji White Marlian. Wyjątkowa golden night dla wyjątkowych ludzi. Czekają na państwa Dance floor, live cooking, dekoracje, muzyka na żywo oraz powitanie nowego roku na plaży.
OfertaWelcome drink & finger food
Live cooking:ostrygi
otwierane na miejscu i podane na suchym lodzie
risotto
in forma di grana
risotto z leśnymi grzybami przyrządzane w 30-kilogramowym kręgu sera parmigiano
krewetki
tygrysie przygotowane w sosie buerre blanc
ryby
pieczone w całości
organiczny łosoś jurajski i ekologiczny jesiotr syberyjski
rostbef
grillowany w całości
sezonowany polski rostbef z pniew
kuchnia chińska
krewetki wasabi / pikantny kurczak z orzeszkami / wołowina w sosie ostrygowym
bufet z zimnymi przekąskami
tatar wołowy / ryby wędzone / deska serów i wędlin / i wiele innych
candy bar
torty / bezy / trufle / domowe lody
w bufetach uwzględniamy dania wegetariańskie, wegańskie oraz bez glutenu i laktozy
StrefyVIPna tarasie zimowym na plaży w bezpośrednim sąsiedztwie morza - 1000 zł / osoba
Common tablemiejsca na tarasie zimowym na plaży z widokiem na molo - 650 zł / osoba
Lounge sofamiejsca na antresoli nad dance floorem z widokiem na plażę - 750 zł / osoba
Cocktail tablemiejsca przy stolikach koktajlowych - 450 zł / osoba
Napoje, wino oraz alkohol zamawiane i płatne u obsługi.
Dress codezłoto / biel / beż / cekiny
zakończenie imprezy
4:00
Wszelkie pytania i rezerwacje:
Kasia Chrzanowska
event manager
e-mail: restauracja@whitemarlin.Pl
tel: 792 203 496