stat
Impreza już się odbyła

Goût de France / Good France: 2000 restauracji w różnych zakątkach świata, tego samego dnia, 21 marca 2017, będą celebrować francuską sztukę kulinarną. Od 3 lat, restauracja Cyrano et Roxane ma zaszczyt uczestniczyć w tym prestiżowym wydarzeniu. Oto wykwintne menu skomponowane na tę okazję (wina w cenie menu).

gru 31-1.01

środa - czwartek, g. 19:00

Sopot,
bilety 459 zł
Apéritif :Małże świętego Jakuba, puree z czarnych oliwek z nutą pomarańczy, chrupki z chorizo
AOC Champagne - Moutard - Grande réserve

Łosoś gravlax à la Cyrano, jaja przepiórcze z buraczkami, sos chrzanowy i kulki z ogórka
AOC Languedoc - Le Grand Mayol - 2014

Polędwica z jelenia z musztardą starofrancuską, marchewkowe mousseline, podsmażane na złoto pory i chipsy z bekonu
AOC Gigondas - 2013

Deska serów z dodatkami « Francja - Polska »
galaretka z papryczką Piment d'Espelette
Chutney ze śliwek i orzechów
Marmolada z pomarańczy
AOC Cahors - Cuvée spéciale du Gd Echanson - 2012

Ciasto "parfait" z wytrawnej czekolady z Madagaskaru z nutą owoców leśnych, sorbet malinowy na kruszonce i suszone maliny
AOP Maury - 2009

Warto dokonać rezerwacji stolika już dziś, mamy tylko 20 miejsc

Booking 660 759 594 or cyrano.roxane.pl@gmail.com
Menu : 250 zł / osobę

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.