Serdecznie zapraszamy na wykwintną kolację z degustacją.
Rezerwacje: 660 759 594 / cyrano.roxane.pl@gmail.com
MENUMus z pomidorów z nutą bazylii
Tomato mousse with basil
AOC Champagne - Moutard - Grande réserve
Małże Św. Jakuba w cieście francuskim z duszonymi porami
Saint-Jacques scallops in puff pastry with leek fondue
AOC Bergerac Sec - Belingard - 2016
Polędwiczka z muflona w stylu "Rossini", purée z selera
Filet mignon of mouflon "Rossini style" with celeriac puree
AOC Madiran - Château Laroche Bergan - 2012
Selekcja francuskich serów
Big French cheeses plater
AOC St Chinian - Borie la Vitarèle - Les Crès - 2014
Mus z wytrawnej czekolady z galaretką z marakuji
Dark chocolate mousse with maracuja jelly
AOP Rivesaltes - Lauriga - Ambré Hors d'âge