stat
Impreza już się odbyła

Gout de France / Good France 2018

Serdecznie zapraszamy na wykwintną kolację z degustacją.

kwi 24-25

środa - czwartek

Bielkówko Kolbudy,
maj 5

niedziela, g. 12:00 - 16:00

Sopot,
Rezerwacje: 660 759 594 / cyrano.roxane.pl@gmail.com

MENU
Mus z pomidorów z nutą bazylii
Tomato mousse with basil
AOC Champagne - Moutard - Grande réserve

Małże Św. Jakuba w cieście francuskim z duszonymi porami
Saint-Jacques scallops in puff pastry with leek fondue
AOC Bergerac Sec - Belingard - 2016

Polędwiczka z muflona w stylu "Rossini", purée z selera
Filet mignon of mouflon "Rossini style" with celeriac puree
AOC Madiran - Château Laroche Bergan - 2012

Selekcja francuskich serów
Big French cheeses plater
AOC St Chinian - Borie la Vitarèle - Les Crès - 2014

Mus z wytrawnej czekolady z galaretką z marakuji
Dark chocolate mousse with maracuja jelly
AOP Rivesaltes - Lauriga - Ambré Hors d'âge