stat
Impreza już się odbyła

Gout de France / Good France 2018 - kolacja degustacyjna

Znakomite menu przygotowane przez szefa kuchni Tomasza Koprowskiego, specjalnie na kulinarne, francuskie święto wiosny Good France.

maj 18

sobota, g. 19:00 - 00:00

Sopot,
maj 26

niedziela, g. 16:00 - 19:00

Sopot,
Aromatyczny smak wiosny i wysublimowany francuski kunszt kulinarny. Świeży i niezwykle kuszący zapach zbliży gości do francuskiej kuchni, w której najważniejszymi wartościami są: dzielenie się, wspólne celebrowanie chwili, dbałość o najwyższą jakość, a także szacunek dla środowiska.

Menu:
Żabie udka / pietruszka / pieczone masło / czosnek
Cebula / trufla / ciasto francuskie
Pierś z gołębia / soczewica / foie grass / malina
Wybór serów francuskich
Crème brûlée / vanilla / champagne

Wino: Domaine Laroche Chablis St Martin

Informacja o biletach

Na wydarzenie przyjmujemy rezerwacje: 58 520 60 71 lub H3419-FB2@sofitel.com

Cena: 190 PLN za osobę (z winami)