Przed nami kolejna edycja wydarzenia Gout de France. Kucharze z całego świata w hołdzie dla kulinarnej tradycji przygotują dania inspirowane francuskimi smakami.
Proponujemy Państwu niezapomnianą podróż po smakach i przyprawach całego Świata, w tym rodzimej, staropolskiej kuchni. W naszym menu królują dania z ryb morskich. Karnawał smaków i zapachów Restauracji No. 88 nie pozwoli o sobie zapomnieć i nieustannie zachęca do powrotu. Wyjątkowe wnętrze sprzyja organizacji kulinarnych spotkań rodzinnych i biznesowych na najwyższym poziomie.
Wojciech Borysiewicz - Nasza kuchnia to królestwo, w którym niepodzielnie rządzi Szef Kuchni, Wojciech Borysewicz. Bez kompromisów i bez dróg na skróty. Chętnie doradza naszym Gościom przy wyborze menu na ważne uroczystości. Osobiście dogląda serwisu i jakości dań.
Dewizą naszego Szefa Kuchni jest stworzenie restauracji z dobrą kuchnią inspirowaną lokalnymi potrawami.
W naszym menu królują lokalne dania inspirowane lasem i morzem. Dziczyzna, grzyby, a także ryby z lokalnych łowisk. Smaki znane i cenione od lat z nadmorskiego kurortu Sopot.