stat
Impreza już się odbyła

Menu Gout de France, 21 Marca 2017, Correze

sie 31

niedziela, g. 14:00

bilety 280 - 390 zł
lis 27

czwartek, g. 18:00

bilety 990 zł
Aperitif
Koktajl Correze na bazie Petit Chablis, Domaine Jean Durup Pere &Fils 125 ml

Przystawka ciepła

Smażona wątróbka cielęca / jabłko konfitowane w miodzie / prażona cebulka / parfait z bursztynowego piwa / mango / emulsja z pietruszki / brioche / oliwa truflowa
"Les Princes Abbes" Pinot Gris, 2013, Domaines Schlumberger, Alsace AOC 125 ml

Zupa
Cebulowa cappuccino / gruyere

Ryba
Skrei / piana z homara / mus z kalafiora / ciepła galaretka z mango / prażynka
Pouilly Fume "Les Charmes", 2011, Borie-Manoux, AC Loire 125 ml

Mięso

Karkówka jagnięca sous vide / mus z pieczonego ziemniaka / gorczyca w białym winie / miód / demi glace / porzeczka /chrzan / młode pędy buraka
Cotes du Rhone Reserve - Perrin A.O.C., Francja 125 ml

Ser
Roqefourt / czekolada / rokitnik / ciastko francuskie

Deser
Beza francuska / crème pâtissière
Cena 140zł./os. lub 240zł./os. z selekcją win i aperitif

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.