stat
Impreza już się odbyła

Celebruj z nami dzień francuskiej kuchni w Winestone! 21. marca w wybranych restauracjach na całym świecie, specjalnie przygotowana kolacja będzie hołdem dla wyśmienitej francuskiej sztuki kulinarnej, dla jej odkrywczego charakteru.

wrz 19

piątek, g. 18:00

bilety 100 - 150 zł
Kup bilet
lis 26

środa, g. 19:30

Gdynia,
bilety 76 zł
Specjalne menu degustacyjne:
Przegrzebki / Pomidory/ Wędzona słonina/Lubczyk
Ośmiornica/ Kaszanka/ Chorizo/ Krwawnik
Foie gras/ Śliwka/ Marsala/Jałowiec
Serca kacze/ Skorzonera/ Kałamarnica/Nasturcja
Camembert/ Marmolada Figowa/Kardamon/ Bagietka
Beza/ Gorzka czekolada/Martell/ Palone masło

Szef Kuchni Łukasz Miecznikowski
tel. do rezerwacji 694 425 244

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.