stat
Impreza już się odbyła

21 marca 2017 r. odbędzie się trzecia edycja wydarzenia "Goût de France/Good France". W tym dniu restauracje z całego Świata będą serwować typowe francuskie menu.

gru 24

wtorek, g. 19:00

bilety 365 zł
gru 24

wtorek, g. 16:00

bilety 379 zł
ulgowy 190 zł
Szef kuchni Tomasz Koprowski, wraz z zespołem, proponuje autorskie połączenie francuskich specjałów z kuchnią polską.

Menu 6-daniowe: 180 PLN
Menu 6-daniowe + wina: 280 PLN

Foie gras z malinami
Sałatka z koziego sera, pieczonym burakiem i sosem tymiankowym
Sole à la dieppoise - sola w białym winie z owocami morza, zapiekanymi ziemniakami i warzywami
Boeuf Bourguignon - wołowina duszona w czerwonym winie z tłuczonymi ziemniakami, pieczona marchewka z miodem
Crème brûlée z malinami
Dekonstrukcja tarty cytrynowej
Wybór serów lokalnych oraz francuskich