stat
Impreza już się odbyła
gru 27

sobota, g. 19:00

bilety 138 - 180 zł
Kup bilet
lut 14

sobota, g. 18:00

bilety 100 - 150 zł
Kup bilet
Kolacja z okazji Dnia Francuskiego, kiedy 1000 szefów kuchni na 5 kontynentach będą celebrować smaki kuchni francuskiej.

Menu:
Kalafior Cappuccino / trufla + rillettes królik

Suflet czosnkowy / ser roquefort / marchewka / miód

Królik w czerwonym winie/ quiche / rozmaryn

Camembert / wędzona cebula / czarna porzeczka / gruszka

Creme brulee / bazylia / rozmaryn / limonka

Cena:
99 zł lub 150 zł z winem za osobę

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

  • Kontakt
    735-390-900
99 zł lub 150 zł z winem za osobę