Przekąski
Marynowane krewetki tygrysie z salsą ananasową 55 zł
Eskalibada - pieczone warzywa z dodatkiem czosnku i świeżych ziół 20 zł
Sałaty sezonowe z grillowanymi warzywami marynowanymi w occie balsamicznym, oliwie z oliwek i świeżych ziołach 20 zł
Sałaty sezonowe ze świeżymi warzywami i grillowanym tuńczykiem, z dresingiem jogurtowym 25 zł
Dania główne
Miecznik na salsie z pomidorków sherry 50 zł
Dorada pieczona w pergaminie z warzywami grillowanymi 40 zł
Pierś z kurczaka faszerowana pomidorami suszonymi i oliwkami. Cząstki ziemniaków, warzywa grillowane 28 zł
Marynowane kotleciki cielęce grillowane, ziemniaki pieczone i warzywa z grilla 53 zł
Eskalopki wieprzowe faszerowane chorizo na sosie diabelskim 41 zł
Steki z polędwicy wołowej z sosami do wyboru: 60 zł
- z zielonego pieprzu
-porto
-winogronowy
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.