stat
Impreza już się odbyła

Przeżyj niezapomniane chwile podczas niedzielnego obiadu w legendarnym Grand Hotelu. Dołącz do ekskluzywnego cyklu wydarzeń, który przeniesie Cię w podróż przez czas, fascynując Cię odkryciami i zmysłowymi doznaniami kulinarnymi.

gru 7

sobota, g. 15:00 - 17:00

bilety 150 zł
ulgowy 75 zł
gru 25

środa, g. 13:30

Sopot,
bilety 380 zł
Czekają na Ciebie niezwykłe obiady historyczne, ożywiające ducha minionych dekad funkcjonowania hotelu. Nasz doświadczony Szef Kuchni, Tomasz Iwańca, przywoła smaki i aromaty z różnych epok, odzwierciedlając ewolucję kuchni oraz trendy i wydarzenia społeczne, które na nią wpływały.

Przygotuj się na wyjątkową podróż kulinarnej retrospekcji, gdzie każdy kęs jest jak stronica z historii, a każdy smak to odkrycie tajemnic przeszłości. Dołącz do nas w podróży przez kulinarną przeszłość, gdzie z dumą będziemy serwować dania inspirowane autentycznymi przepisami z kart menu Grand Hotelu. Twoja niedzielna uczta stanie się niezapomnianym symbolem luksusu i elegancji, których esencją jest nasz niepowtarzalny cykl obiadów w Grandzie.
Już 7 kwietnia odkryjemy smaki lat 20. i 30.

Plan wydarzenia:
13:00
historyczne oprowadzenie po hotelu
14:30
aperitif w Champagne Lounge
15:00
Obiad w restauracji Grand Blue z muzyką na żywo

MENU:
Zakąska zimna
Majonez z sandacza w garniturze
Drugie danie
Bryzol cielęcy z marchwią duszoną oraz kartoflami a la lyonnaise
Deser
Legumina czekoladowa na ciepło z konfiturą i migdałami

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    250 zł
BILETY:
https://app.evenea.pl/event/obiadhistoryczny/