Wspólnie z naszymi gośćmi z restauracji Tapas Barcelona przygotowaliśmy dla Was degustację selekcji hiszpańskich win i śródziemnomorskich specjałów. Tradycyjne dania, charakterystyczne dla Półwyspu Iberyjskiego, przygotuje szef kuchni TAPAS Barcelona - Przemysław Roman. Doboru odpowiednich win dokona jej właściciel - Maciej Kamiński. Całe wydarzenie obędzie się na 32. piętrze w restauracji VIDOKÓWKA z przepięknym widokiem na całe Trójmiasto.
Menu:
-TAPAS: Marynowany łosoś MOWI, chłodnik z jarmużu, szpinaku i mięty
-Wino: Adegas Terrae Peppa Porter - Godello
-TAPAS: Halibut, maliny, hibiskus, kurki
-Wino: Muga Rosado - Garnacha, Viura, Tempranillo
-TAPAS: Tatar z żółtkiem i chipsem z owczego sera Manchego
-Wino: Pazo de Toubes Modus Vivendi - Albarino, Loureiro, Trajadura
-TAPAS: Surf & Turf - Podwędzana polędwica wołowa, tostowane chorizo i krewetka
-Wino: Munia Roble - Tinta de toro
Serdecznie zapraszamy!