stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2024

Hotton Hotel Szalony Sylwester Opinie (5)

Impreza sylwestrowa

Zwariowana Noc! Profesjonalna konferansjerka zapewni wspaniałą zabawę przenosząc Państwa w klimat lat 70, 80 i 90 na jednej z Sal, jednocześnie zapewniając gorącą współczesną muzykę na drugiej Sali.

gru 31

wtorek, g. 20:00 - 04:00

Jastrzębia Góra,
bilety 549 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 450 zł
wyprzedane
Fantastyczne Menu
Wykwintna kolacja serwowana oraz różnorodne i obfite bufety do samego rana.

Bogate Open Bary
czyli różnorodne alkohole, drinki i napoje serwowane w trzech barach bez limitu oraz wódka dodatkowo serwowana na stoły dla każdej pary.

Sylwestrowe atrakcje:
- Zabawa na dwóch poziomach Hotelu
- Konkursy z nagrodami dla Pań i Panów
- Turniej gry w kręgle w Bowling Club.
Nagroda główna: pobyt trzydniowy dla dwóch osób w Apartamencie wraz z wyżywieniem i atrakcjami.

Taka wykwintna i pełna atrakcji noc
Tylko 290 zł/osoba

Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z Brunchem Noworocznym do godz. 14.00: 219zł / doba

Rozpoczęcie Balu - godz. 20.00

Aperitif na powitanie - Blue Lagoon

Menu sylwestrowe

Dania serwowane
Przystawka
Terrina z królika podana na galaretce
z madery z sosem musztardowo-miodowym
Zupa
Krem z czerwonej soczewicy podany
z wędzoną krewetką
Danie Główne
Chrupiąca polędwiczka nadziana musem ze strusia
na sosie imbirowo - pieprzowym serwowana z
pieczonymi warzywami i zapiekanymi ziemniakami ziołowymi
Deser
Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym

Open Bary - bez limitu!
Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry,
Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe,
Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane,
woda, kawa, herbata. O godz. 24:00 jak zawsze bąbelki - wino musujące.

Bufet zimny
Świeże ostrygi na lodzie
Szczupak faszerowany
Tatar z łososia z suszonymi pomidorami
Filet z matiasa na marynowanych grzybkach
Sałatka z rukoli z wędzonymi małżami i sercami karczoch
Kompozycja sałat z combrem z jelenia i figami, na sosem jeżynowym
Sałatka Jalapeno - Mexiana
Pieczony rostbef w musztardzie francuskiej
Płatki pieczonego schabu z dzika na liściach rukoli , z parmezanem
Roladka drobiowa z orzeszkami Pini
Marynaty i pikle
Masło,pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek

Bufet gorący
Pieczona cielęcina na smardzach duszonych w porto z dodatkiem warzyw
Fileciki z halibuta na sosie szafranowo-kokosowym
Kasza perłowa w ziołach
Ziemniaki opiekane

Bufet deserowy
Trufle czekoladowe w towarzystwie ciasteczek tortowych,
Panna cotta malinowa,
Ciasteczka koktajlowe

Hotton Hotel, ul. Św. Piotra 8
Gdynia Centrum
Tel:58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl, hotton@hotton.pl
www.hotton.pl

Serdecznie zapraszamy

Archiwalne edycje imprezy