Zwariowana Noc! Profesjonalna konferansjerka zapewni wspaniałą zabawę przenosząc Państwa w klimat lat 70, 80 i 90 na jednej z Sal, jednocześnie zapewniając gorącą współczesną muzykę na drugiej Sali.
Fantastyczne Menu
Wykwintna kolacja serwowana oraz różnorodne i obfite bufety do samego rana.
Bogate Open Bary
czyli różnorodne alkohole, drinki i napoje serwowane w trzech barach
bez limitu oraz wódka dodatkowo serwowana na stoły dla każdej pary.
Sylwestrowe atrakcje:
- Zabawa na dwóch poziomach Hotelu
- Konkursy z nagrodami dla Pań i Panów
- Turniej gry w kręgle w Bowling Club.
Nagroda główna: pobyt trzydniowy dla dwóch osób w Apartamencie wraz z wyżywieniem i atrakcjami.
Taka wykwintna i pełna atrakcji noc
Tylko 290 zł/osoba
Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z Brunchem Noworocznym do godz. 14.00: 219zł / doba
Rozpoczęcie Balu - godz. 20.00
Aperitif na powitanie - Blue Lagoon
Menu sylwestrowe
Dania serwowane
Przystawka
Terrina z królika podana na galaretce
z madery z sosem musztardowo-miodowym
Zupa
Krem z czerwonej soczewicy podany
z wędzoną krewetką
Danie Główne
Chrupiąca polędwiczka nadziana musem ze strusia
na sosie imbirowo - pieprzowym serwowana z
pieczonymi warzywami i zapiekanymi ziemniakami ziołowymi
Deser
Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym
Open Bary - bez limitu!
Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry,
Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe,
Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane,
woda, kawa, herbata. O godz. 24:00 jak zawsze bąbelki - wino musujące.
Bufet zimny
Świeże ostrygi na lodzie
Szczupak faszerowany
Tatar z łososia z suszonymi pomidorami
Filet z matiasa na marynowanych grzybkach
Sałatka z rukoli z wędzonymi małżami i sercami karczoch
Kompozycja sałat z combrem z jelenia i figami, na sosem jeżynowym
Sałatka Jalapeno - Mexiana
Pieczony rostbef w musztardzie francuskiej
Płatki pieczonego schabu z dzika na liściach rukoli , z parmezanem
Roladka drobiowa z orzeszkami Pini
Marynaty i pikle
Masło,pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek
Bufet gorący
Pieczona cielęcina na smardzach duszonych w porto z dodatkiem warzyw
Fileciki z halibuta na sosie szafranowo-kokosowym
Kasza perłowa w ziołach
Ziemniaki opiekane
Bufet deserowy
Trufle czekoladowe w towarzystwie ciasteczek tortowych,
Panna cotta malinowa,
Ciasteczka koktajlowe
Hotton Hotel, ul. Św. Piotra 8
Gdynia Centrum
Tel:58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl, hotton@hotton.pl
www.hotton.pl
Serdecznie zapraszamy