stat
Impreza już się odbyła

II Bal Sylwestrowy Szefów Kuchni i Cukierni Opinie (1)

bal

60 szefów kuchni wraz z osobami towarzyszącymi, przedstawiciele firm partnerskich oraz redaktorzy naczelni czołowych mediów branżowych i lifestyle'owych spotkają się już 29 października w Hotelu Almond Business & SPA w Gdańsku, by pożegnać 2018 rok.

lis 29-30

piątek - sobota, g. 20:00

Gdynia,
bilety 325 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
Organizatorzy wydarzenia doskonale wiedzą, że obowiązki zawodowe nieczęsto pozwalają Szefom Kuchni i Cukierni świętować Nowy Rok w standardowym terminie. Dlatego specjalnie dla nich przesunęli datę Sylwestra na inną.

Szefowie kuchni sporadycznie obchodzą Sylwestra, z uwagi na charakter zawodu, w jakim pracują. Warto zatem dać im szansę na to, aby tuż przed ogromem pracy, jaka na nich czeka w grudniu, złapali oddech i w gronie przyjaciół i znajomych z branży mogli podsumować kończący się rok. - mówi organizator wydarzenia - Krzysztof Szulborski.

W tym roku, oprócz specjalnego menu, które przygotuje Szef Kuchni Restauracja Magiel- Przemysław Langowski, zaplanowaliśmy mnóstw atrakcji - gry, zabawy, wspaniałą oprawę muzyczną, sylwestrowe fajerwerki i gorący parkiet aż do białego rana! A to wszystko w pirackim klimacie - dodaje Agnieszka Opłatkowska, koordynatorka wydarzenia.

Wydarzenie odbędzie się dzięki wsparciu partnerom branżowym, którzy od lat wpierają działalność Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.