stat
Impreza już się odbyła

Impreza wraz z DJ bar alkoholowy liczne prezentacje kulinarne tj. prezentacje nowych trendów dla gastronomii w Pomorskim.

cze 14

sobota, g. 14:00 - 22:30

Wstęp wolny
cze 21

sobota, g. 15:00

Gdańsk,
bilety 59 zł
przedsprzedaż 49 zł
Kup bilet
Porcjowanie dzików, bufet sushi, bufet kuchni śródziemnomorskiej, bufet staropolski

Organizator główny Sports Hospitality oraz Stowarzyszenie Kucharzy Polskich

Na imprezie będą uczestniczyć liczące się firmy w sprzedaży sektora HORECA oraz przedstawiciele ok. 100 restauracji i podmiotów gastronomicznych tu głównie menadżerowie i szefowie kuchni.

Wstęp na imprezę tylko dla zaproszonych gości z branży gastronomicznej.

Impreza 31.01 od godz. 18.00 w T-29 na terenie PGE Arena Gdańsk.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.