Wszyscy świętują Halloween, a u nas coś dla odmiany
Piracka zabawa na pokładzie Czarnej Perły zbliża się wielkimi krokami. Zaplanuj ją już dziś!
Nie zapomnij o przebraniu, bo najlepiej ubrany Pirat zdobędzie nagrodę niespodziankę!
Podczas wieczoru przewidziany koncert szantowy oraz liczne atrakcje i konkursy z nagrodami!
Na scenie z muzyką szantową i folkiem morskim, w towarzystwie gitary i skrzypiec wystąpi Piotr "Słupek" Słupczyński.
Przypominamy iż istnieją trzy opcje cenowe imprezy pirackiej :
1) 115zł/os. lub 200zł/para. W cenie:
Bufet z pysznym menu przez cały wieczór + open bar na piwo
2) 65zł/os. lub 100zł/para . W cenie :
Bufet z pysznym menu przez cały wieczór. Przy tej opcji składamy zamówienia na dowolne napoje i alkohole z karty.
3) 10zł/os. W cenie:
Wstęp na imprezę i rezerwacja stolika bez bufetu i open baru na piwko. Przy tej opcji istnieje możliwość zamawiania na miejscu dowolnych dań i napojów z karty.
Na rozgrzewkę zaserwujemy zupę krem z dyni z odrobiną kwaśnej śmietany i prażonymi pestkami dyni. Danie główne to duszona karkówka w lekko pikantnym czerwonym sosie chrzanowym podana z buraczkami na ciepło i zasmażanymi ziemniaczkami w ziołach. Nasz Szef Kuchni przygotuje dla Was również pyszną mięsno-rybną wyspę, na której znajdą się:
- Łódeczki ziemniaczane z farszem mięsnym
- Muszelki z pstrąga zanurzone w sosie tatarskim
- Zagrycha Bosmana, czyli chrupiące grzaneczki podane z wędzoną i marynowaną w firmowej zalewie szprotką
- Rybka lubi pływać, czyli śledzik opiekanymi w kąpieli z domowej zalewy
- Kolorowa sałatka z kurczakiem na rafie koralowej
- Piracka sałatka ziemniaczana z dodatkiem śledziowym
- Skarby Ziemi, czyli sałatka jarzynowa
- Wyspa Skarbów z wiejskim mięsiwem i smalcem
- Przysmak Neptuna czyli galaretka z kurczaka z warzywami
A dla spragnionych dalszych pirackich doznań smakowych po 22.00 podany zostanie Kociołek Piracki z żurkiem i jajeczkiem na dnie.
Zachęcamy do dokonywania rezerwacji stolików pod numerem:
519-140-201 lub za pośrednictwem mailowym na adres: info@perlalew.pl
Przypominamy iż ze względu na temperaturę i porę roku impreza odbywać się będzie tylko na dolnym, ogrzewanym pokładzie statku.
Stąd ilość miejsc jest bardzo ograniczona!
AHOJ!