stat
Impreza już się odbyła

W trakcie warsztatów wykonamy Tort Jednorożca wraz z babeczkami jednorożca. Jak zrobić? Nic prostszego, nawet jeśli nigdy nie wykonywałeś toru pokażemy Ci od czego zacząć krok po kroku. Warsztaty skierowane są dla wszystkich bez względu na posiadane doświadczenie w pieczeniu. Kameralna Grupa max. 6 osób pozwoli nam swobodnie tworzyć pyszności.

sty 25

sobota, g. 10:00 - 15:00

Wstęp wolny
Podczas warsztatów będziemy wykonywać:

Idealne biszkopty do wysokich tortów.
Idealne babeczki pod zdobienia kwiatami maślanymi
Najlepsze kremy do tortów (przepisy, proporcje)
Tynk do tortu od A do Z, Nauka tynkowania- idealny tynki.
Kwiaty Maślane, jak wykonać idealną masę, jak przyozdobić wypieki.
Praca z barwnikami spożywczymi, tylkami, rękawami cukierniczymi.
Wykonanie charakterystycznych elementów jednorożca dla tortu i babeczek: róg, oczy, uszy
Składanie tortu
Zdobienie tortu

Każdy uczestnik wykona swój tort Jednorożca oraz babeczki z Jednorożcem

Jeśli uczestniczyłeś wcześniej w naszych warsztatach z tematu tortowego skontaktuj się z nami, otrzymasz od nas zniżkę na warsztaty "Tort piętrowy krok po kroku".

Ilość miejsc ograniczona (max 6)

Czas Trwania 9.00-14.00

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    300 zł
Zapisy:

akademia@wypiekana.pl,

tel. 608-419-930