Jedyny taki Sylwester w Sopocie! Poczuj się jak prawdziwy VIP, baw się w kameralnym gronie i przywitaj Nowy Rok w wyjątkowym miejscu! Plaża, morze, molo i rozgwieżdżone niebo to otoczenie pięknie urządzonego lokalu M15.
Gości witamy suto zastawionym stołem i gorącymi przebojami ostatnich dekad. Wieczór rozpoczynamy welcome drinkiem i wykwintną 3-daniową kolację serwowaną. (Do wyboru menu tradycyjne i wegańskie - o swoim wyborze poinformuj nas mailowo: marketing@m15.sopot.pl).
Przez całą noc dostępny jest bogaty bufet i doskonale zaopatrzony bar.W cenie nielimitowane napoje bezalkoholowe oraz butelka wina lub wódki na parę a o północy kieliszek szampana GH Mumm!O dobrą zabawę zadba DJ, a o komfort Gości miła i zaangażowana obsługa.
Czekamy na Was!
Kup bilet przez Kup Bilecik :
https://kbq.pl/109831Kolacja serwowanaPrzystawkaPolędwica wołowa marynowana w wiśniówce z grzybami marynowanymi , majonezem szczypiorkowym i olejem z pestek dyni
ZupaConsome z pieczonej kaczki z wytrawnym naleśnikiem tymiankowym
Danie głównePolędwica z dorsza z kuskuksem izraelskim, pieczonymi warzywami orzechami prażonymi i sosem ziołowym
Menu wegańskiePrzystawkaTacos z kalarepy z boczniakiem, słonecznikiem prażonym i olejem bazyliowym
ZupaConsome z pieczonych warzyw z kapustą pak choy
Danie głównePieczeń z buraka z kuskusem izraelskim, pieczonymi warzywami i sosem demi glass
Bufet zimnyPieczone warzywa z cieciorką i jabłkiem z sosem limonkowym
Tortilla z humusem i warzywami z sosem teryaki
Carpaccio z kalarepy z dresingiem i orzechami
Krewetki marynowane z salsą owocową
Śledź matias z wakame, imbirem marynowanym z sosem limonkowym
Ceviche z halibuta z ogórkiem po koreańsku
Pastrami wołowe z konfiturą z cebuli czerwonej
Polędwiczka wieprzowa marynowana z sosem kaparowym
Terrine z królika z ziołami
Rolada z perliczki z pistacjami i sosem jeżynowym
Suszona pierś kaczki z chrustem ziemniaczanym i sosem z rokitnika
Mix sałat z grillowanymi kalmarami, konfiturą pomidorową, papryką pieczoną, tapenadą z oliwek, grzankami, ziarnami konopi i sosem ziołowym
Sałatka z soczewicy z marynowanymi warzywami i oliwą truflową
Selekcja pikli i marynat
Sosy i dresingi
Pieczywo własnego wypieku
Bufet ciepłyZupaFrancuska zupa cebulowa z grzankami
Dania główneHalibut pieczony z tapenadą oliwkową z duszonymi porami
Pieczona kaczka z jabłkami z sosem wiśniowym
Wołowina po burgundzku z grzybami
Raugot z brukwi z pieczoną szalotką , prażonymi migdałami
Pieczone ziemniaki z ziołami
Warzywa zielone z emulsją szałwiową
Bufet słodkiPanna cotta z sosem malinowym
Mus czekoladowy z wiśniami
Krem brule z truskawkami
Mini ptysie z sosem karmelowym
Zapraszamy!Możliwość zakupu biletów - na miejscu w restauracji, przez telefon (Blik), poprzez maila (przelew) oraz przez Kup Bilecik.