Jedz, pij i KOCHAJ!a wszystko się zaczęło od romantycznej kolacji Walentynkowej ...MENU WALENTYNKOWE 14.02.2016* Aperitif
Gin Bulldog & Tonic
* Ostryga Fine de Claire
vinegret - szalotka - soliród
* Przepiórka w ziarnach
kasztan - burak - lubczyk
* Krewetki pełne afrodyzjaków
orientalna potrawka
* Granita cytrynowa z yuzu i bazylią
* Halibut z pieca
dynia- zimowa sałatka - borowikowy beurre blanc
* Czekoladowe brownie
truskawki - hibiskus - crème anglaise
Menu 350 PLN za paręDrodzy Goście, Aby umilić Wam tą wyjątkową kolację nasz Sommelier wyselekcjonował pozycje ( food pairing- menu degustacyjne), których smak skomplementuje autorskie menu Szefa Kuchni.* Cantina Ponte La Fenice Millesimato'14 D.O.C. Prosecco Treviso, Italy (Glera) - Ostryga Fine de Claire
* Cantina Ponte La Fenice '13D.O.C. Venezia (Cabernet Sauvignon - Przepiórka w ziarnach
* Weingut Müller Gottschelle Reserve'13 D.A.C. Kremstal (Grüner Veltliner) - Krewetki pełne afrodyzjaków
* Tenuta Grimani "Firinaldo"'14 D.O.C. Soave (Garganega - Halibut z pieca
* Chambord Royale de France - likier o smaku jeżyny - Czekoladowe Brownie
Cena 99PLN/ os.Rezerwacja stolików pod numerem 058 554 70 70 lub pisząc na restauracja@dworoliwski.pl