Kolejna edycja spotkania kulinarnego Guest Chef przed nami! Tym razem u boku naszego Szefa Kuchni, Jacka Fedde, stanie Maciej Rosiński, zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2017. Razem przygotują 7 dań, które zachwycą każdego subtelnym połączeniem wytrawnych smaków i czekoladowej słodkości.
Maciej Rosiński to także trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2016, z którą zdobył brąz i srebro. Nominowany przez Gault&Millau Polska w kategorii Szef Jutra 2017. Juror konkursów takich jak Trendy Chocolate Chef w Bydgoszczy czy Chefs Culinar Cup w Poznaniu. Uczestnik wielu staży i szkoleń u najlepszych szefów kuchni. Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata. Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw. Jest perfekcjonistą - dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.