stat
Impreza już się odbyła

Jesień o smaku czekolady - Guest Chef 4

Kolejna edycja spotkania kulinarnego Guest Chef przed nami! Tym razem u boku naszego Szefa Kuchni, Jacka Fedde, stanie Maciej Rosiński, zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2017. Razem przygotują 7 dań, które zachwycą każdego subtelnym połączeniem wytrawnych smaków i czekoladowej słodkości.

wrz 28

sobota, g. 10:00 - 14:00

Gdynia,
Wstęp wolny
paź 30

środa, g. 17:30

Gdańsk,
bilety 189 zł
Maciej Rosiński to także trener Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2016, z którą zdobył brąz i srebro. Nominowany przez Gault&Millau Polska w kategorii Szef Jutra 2017. Juror konkursów takich jak Trendy Chocolate Chef w Bydgoszczy czy Chefs Culinar Cup w Poznaniu. Uczestnik wielu staży i szkoleń u najlepszych szefów kuchni. Jego dania inspirowane są kuchnią z całego świata. Ponadto, słynie również z nieprzeciętnych i wyrafinowanych w smaku deserów, tortów i ciast, które tworzy od podstaw. Jest perfekcjonistą - dla niego dania zawsze muszą tak samo smakować i wyglądać.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    179-229 zł
Bilety do nabycia osobiście w naszej restauracji.
229 zł/os. / z selekcją win
179 zł/os. / bez selekcji win

Przeczytaj także