Już niedługo progi restauracji ARCO by Paco Pérez przekroczy Joan Roca - dwukrotnie utytułowany najlepszym Szefem Kuchni na świecie. Przed nami wybitna kolacja z autorskim menu prawdziwego autorytetu świata fine diningu.
27/01 będzie bardzo szczególną datą w historii restauracji ARCO. Na 33. piętrze pojawi się zdobywca 3* Przewodnika Michelin, założyciel i Szef Kuchni
El Celler de Can Roca - dwukrotnie uznaną za najlepszą restaurację na świecie przez magazyn Restaurant Magazine.
Joan Roca podkreśla, że jego pojęcie spełnienia zawodowego jest równoznaczne z dobrymi emocjami wywołanymi w Gościach. Miłośnicy fine diningu mogą dowiedzieć się o nim więcej dzięki jednemu z odcinków dokumentu Chefs Table, dostępnego w serwisie Netflix.
Szef Joan Roca wraz z Paco Pérez'em stworzą niepowtarzalny spektakl kulinarny, tym samym otwierając przed nami drzwi do niezwykle fascynującego świata fine diningu.
Kolacja w wykonaniu wybitnych Szefów Kuchni 140 metrów nad ziemią to nie tylko idealna okazja do poszerzenia swoich horyzontów, przeżycia niezwykłych emocji i zdobycia niezapomnianych doświadczeń, ale także jedyne takie wydarzenie w skali całego kulinarnego świata.
· Data i czas:27 stycznia 2023, godzina 18:00
· Cena:2450 PLN/os
Cena zawiera autorskie menu Szefów Kuchni oraz pairing wina.
· Rezerwacje:+48 731 334 332 |
info@arcorestaurant.com