KAPITAN COOK - Restauracja & Cafe Pub ma zaszczyt zaprosić na Kapitański Bal Sylwestrowy.
Nasz Szef Kuchni zadba o Państwa podniebienia wykwintnym i wyszukanym menu a całość uzupełni odpowiednio przygotowany repertuar muzyczny. To ważna i nieodłączna część każdego balu. U nas jak co roku zagra profesjonalista i pasjonat muzyki Dj Damian, który buduje nastrój z każdym kolejnym utworem. Na parkiecie zagoszczą taneczne przeboje wszechczasów, od rock'n'rolla, przez disco lat '70, lekkie i przyjemne lata '80 oraz wybrane hity z kolejnych dekad.
Wybory króla i królowej BaluMENUI DanieKrem z białych warzyw / puder z bekonu / oliwa truflowa
II DanieWolno pieczona, szarpana wieprzowina / sos porto / gołąbek z kaszą gryczaną i grzybami / burak / oliwa pietruszkowa
Zakąski zimne podane do stołówRostbef pieczony / sałatka z pora
Tatar z matiasa / grillowane jabłko / ziemia z oliwek
Szynka / schab / karkówka / wędzone na drewnie bukowym w naszej wędzarni
Łosoś wędzony / kozi ser / rukola / kawior balsamiczny
Sery / sery pleśniowe / sery wędzone / orzechy
Schab pieczony z suszonymi pomidorami
Pasztet z dziczyzną Smalec / ogórki / pieczywo
Szwedzki bufet Ciasta / ciasteczka koktajlowe
Owoce / owoce tropikalne
Napoje Soki owocowe / napoje / kawa / herbata / bez ograniczeń
Alkohol / Wódka Żołądkowa Czysta De Luxe 250 ml/os
O północy butelka wina musującego 0,7 / 4 os
Restauracja wyraża zgodę na przyniesienie własnego alkoholu
Koszt 289 pln/os (przy rezerwacji 10 osob znizka 10 %)