Serdecznie zapraszamy na świętowanie ostatniej soboty karnawału w klubie Pokład. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was urozmaicone menu.
Menu Nr 1 / dla 10 osób**Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole i Napoje- 4 x 0,5l wódka Finlandia czysta
- 4 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l, sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)
Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach)- pieczony schab ze śliwką
- pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
- rożki z tortilli nadziewane farszem meksykańskim z kurczakiem
- roladki z szynką parmeńską, mozzarellą i suszonym pomidorem
- kruche pierożki z farszem jarskim
- bruschetta z pomidorami i bazyliowym pesto
- łosoś macerowany w sosie sojowym z sezamem
- śledzik w śmietanie z cebulką
Sałatka- tradycyjna sałatka grecka z fetą i oliwkami
Zupa (serwowana po północy)- barszcz czerwony z pasztecikiem nadziewanym kapustą i grzybami.
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 110zł od osoby.Menu Nr 2 / dla 10 osób**Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole i Napoje- 5 x 0,5l wódka Finlandia czysta
- 5 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l, sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)
- 10 x Kawa/herbata
Danie Główne do wyboru- polędwiczka wieprzowa w sosie pieczarkowym w towarzystwie ziemniaków puree
oraz sałatki z sosem winegret
lub
- pieczony łosoś z ziemniakami opiekanymi oraz surówką z kiszonej kapusty
Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach)- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
- roladka naleśnikowa z wędzonym łososiem i kremowym serkiem chrzanowym
- ciasteczka francuskie z fetą i szpinakiem
- mini szaszłyki caprese
- 2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo
Sałatka- sałatka z grillowanym kurczakiem w musztardowym dressingu
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 150zł od osoby.
Szczegółowe menu dostępne na naszej stronie www.poklad.plInformacje / sprzedaż zaproszeń:Katarzyna Demkowiczmail. kdemkowicz@atutnr.pl
tel. 730 163 415 (Poniedziałek - Piątek 15:00 - 20:00)
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.