stat
Impreza już się odbyła

Serdecznie zapraszamy na świętowanie ostatniej soboty karnawału w klubie Pokład. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was urozmaicone menu.

lis 21

piątek, g. 21:00

Gdynia,
Wstęp wolny
lis 29-30

sobota - niedziela, g. 19:30

Gdynia,
bilety 399 zł
Menu Nr 1 / dla 10 osób*
*Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole i Napoje
- 4 x 0,5l wódka Finlandia czysta
- 4 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l, sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)

Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach)
- pieczony schab ze śliwką
- pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
- rożki z tortilli nadziewane farszem meksykańskim z kurczakiem
- roladki z szynką parmeńską, mozzarellą i suszonym pomidorem
- kruche pierożki z farszem jarskim
- bruschetta z pomidorami i bazyliowym pesto
- łosoś macerowany w sosie sojowym z sezamem
- śledzik w śmietanie z cebulką

Sałatka
- tradycyjna sałatka grecka z fetą i oliwkami

Zupa (serwowana po północy)
- barszcz czerwony z pasztecikiem nadziewanym kapustą i grzybami.

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 110zł od osoby.

Menu Nr 2 / dla 10 osób*
*Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Alkohole i Napoje
- 5 x 0,5l wódka Finlandia czysta
- 5 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l, sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)
- 10 x Kawa/herbata

Danie Główne do wyboru
- polędwiczka wieprzowa w sosie pieczarkowym w towarzystwie ziemniaków puree
oraz sałatki z sosem winegret
lub
- pieczony łosoś z ziemniakami opiekanymi oraz surówką z kiszonej kapusty

Zimne Zakąski (serwowane na półmiskach)
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
- roladka naleśnikowa z wędzonym łososiem i kremowym serkiem chrzanowym
- ciasteczka francuskie z fetą i szpinakiem
- mini szaszłyki caprese
- 2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo

Sałatka
- sałatka z grillowanym kurczakiem w musztardowym dressingu

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 150zł od osoby.

Szczegółowe menu dostępne na naszej stronie www.poklad.pl


Informacje / sprzedaż zaproszeń:
Katarzyna Demkowicz
mail. kdemkowicz@atutnr.pl
tel. 730 163 415 (Poniedziałek - Piątek 15:00 - 20:00)

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Przeczytaj także