stat
Impreza już się odbyła

Karnawał w klubie

Serdecznie zapraszamy na zabawę karnawałową w Klubie Pokład!

w każdą sobotę (do 28.12), g. 22:00

Gdynia,

w każdy piątek (do 20.12), g. 21:00

Gdańsk,
W trakcie imprezy czekają na Państwa wspaniałe atrakcje, bogate menu Szefa Kuchni i przede wszystkim niepowtarzalna atmosfera. Na parkiecie poprowadzi Państwa charyzmatyczny i porywający DJ, który sprawi, że będziecie tańczyć do białego rana!

MENU NR 1 DLA 10 osób*
*Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole i Napoje
- 4 x 0,5l wódka Finlandia Czysta
- 4 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l,
sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)
- Kawa/herbata

Zimne Zakąski
(serwowane na półmiskach):
- pieczony schab ze śliwką
- roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta
- roladka naleśnikowa z kremowym serkiem i łososiem wędzonym
- kruche pierożki z farszem jarskim
- mini szaszłyki caprese
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo

Sałatka
- tradycyjna sałatka grecka z fetą i oliwkami

Zupa
(serwowana po północy)
- gulaszowa

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 100 zł brutto od osoby.


MENU NR 2 DLA 10 osób*
*Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Alkohole i Napoje
- 5 x 0,5l wódka Finlandia czysta
- 5 x napój bezalkoholowy
(do wyboru w dniu rezerwacji: Coca Cola 0,85l, Fanta 0,85l, Sprite 0,85l, Tonic 0,85l,
sok owocowy 1l, woda niegazowana/gazowana 1l)
- Kawa/herbata

Zupa
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym

Danie Główne
- pierś z indyka w sosie kurkowym z ziemniakami pieczonymi i sałatką
- sandacz w sosie cytrynowym z ryżem oraz surówką z kiszonej kapusty

Zimne Zakąski
(serwowane na półmiskach)
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- roladka z indyka nadziewana bazylią i suszonymi pomidorami
- pikantny zawijaniec węgierski z karkówki
- ciasteczka francuskie z fetą i szpinakiem
- bruschetta z pomidorami i mozzarellą
- śledzik w śmietanie z cebulką
- łosoś mecerowany w sosie sojowym z sezamem

Sałatka
- sałatka z grillowanym kurczakiem w musztardowym dressingu

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 140 zł brutto od osoby.


Rezerwacje
Katarzyna Demkowicz
tel.: +48 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl