Karnawałowe szaleństwo przy największych przebojach Sopockich Festiwali.
22 lutego 2014, godz. 20:00
Klub Pod Sceną, Opera Leśna
Menu:mojito na dobry początek
aromatyczny krem z zielonego groszku z paluszkiem grissini w szaliczku z szynki parmeńskiej
pierś kurczęcia pieczona w miodzie i rozmarynie w otoczeniu ziemniaczanego puree
i karmelizowanej marchewki bejbi
gorąca jabłkowa delicja w śnieżno-lodowym krajobrazie
łososiowa terrina
sushi po polsku
szpinakowy zawijaniec
schab ze śliwką po francusku
indycza pierś z nutą moreli i mgiełką galarety
pieczona karkówka szpikowana jabłkiem i otulona boczkiem
tymbaliki z szynką i warzywami
sałatkowe "italo disco"
deska rozmaitości serowych
kolorowe jarmarki z gyrosem
energetyczny forszmak w kokilkach
kawa, herbata
woda 0,5l/os.
sok 0,5l/os.
Promocyjne ceny alkoholi
Więcej Informacji 58/555-84-40 oraz 603-970-821