stat
Impreza odwołana

Karnawałowy Bal Maskowy 2012 w Hotelu Logos - Restauracji Pieprz i Sól

bal
lis 29-30

piątek - sobota, g. 20:00

Gdynia,
bilety 325 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 485 zł
KARNAWAŁOWY BAL MASKOWY 11.02.2012
RESTAURACJA "PIEPRZ I SÓL" - HOTEL LOGOS


Karnawał to czas radości, uśmiechu, i hucznej zabawy.
Chcielibyśmy aby Państwo podzielili się z nami ten czas podczas Karnawałowego Balu Maskowego, który odbędzie się w restauracji "Pieprz i Sól" Hotelu Logos.
Zapraszamy Państwa do wspólnej zabawy w rytmach lat 70-tych, 80-tych i 90-tych, jak również niezapomnianych polskich przebojów minionej dekady. Aby uczynić ten wieczór niezapomnianym zapewniamy maski, które w pełni oddadzą klimat Balu Karnawałowego.
O oprawę muzyczną zadba jeden z najlepszych DJ-ów w Trójmieście, który swoimi umiejętnościami nie pozwoli Państwu opuścić parkietu.
W ten pełen emocji i wyśmienitej zabawy wieczór nie mogło by zabraknąć specjałów Szefa Kuchni, Józefa Banasia, którego to zespół kucharzy pragnie uraczyć podniebienia naszych Gości swoimi specjałami.


CENA: 150 zł / osoba
Kontakt i rezerwacje:
RESTAURACJA@HOTELLOGOS-GDANSK.PL
TELEFON: 607 082 266
www.hotellogos-gdansk.pl

W cenie biletu:
maska karnawałowa, rezerwacja stolika, kolacja
oraz zimne przekąski na całonocną zabawę,
lampka wina musującego, soki i woda bez ograniczeń.

Specjalnie na tą okazje przygotowaliśmy
atrakcyjne ceny alkoholu.


MENU:

Toast uświetniający inaugurację wieczoru
wzniesiony lampką wina musującego.

Przystawka zimna:
Roladka drobiowa faszerowana grzybami leśnymi.

Zupa:
Włoski krem pomidorowy zaprawiany bazylią z nutą słodkiej śmietany.

Danie główne:
Polędwiczki wieprzowe na dresingu śmietanowo-truflowym w towarzystwie ratatoullie z grillowanych warzyw serwowane z opiekanymi ziemniaczkami.

Deser:
Wybór ciast i innych słodkości

Przekąski zimne:
Pasztety własnego wyrobu
Specjalnie wyselekcjonowane mięsa i wędliny z domowej spiżarni
Rolada ze śliwką po staropolsku
Łosoś w galarecie
Mix soczystych sałat i warzyw skropionych sosem winegret
Domowa sałatka jarzynowa

Na rozgrzanie po północy:
Aksamitna zupa gulaszowa serwowana z bułeczką własnego wypieku.

Dodatki:
Galanteria pieczywa,
Masło,
Wybór sosów i dipów.

Napoje (bez ograniczeń):
Kawa/herbata
Soki owocowe
Woda niegazowana