Zapraszamy w kulinarną podróż do świata domowych kiełbas! Już 5 października o godzinie 17:30 w studiu kulinarnym The Kitchen odbędą się warsztaty, podczas których wspólnie stworzymy wyjątkowe kiełbasy, wzbogacając Wasze kulinarne repertuary!
Jakie pyszności przygotujemy?1. Laotańska kiełbasa sai oua aromatyczna i wyrazista, idealna na każdą okazję, podana z:
Sticky rice kleistym ryżem, idealnie komponującym się z naszym daniem,
Cytrusowym stir fry z kaffirem i świeżym pieprzem lekki i orzeźwiający dodatek,
Salsą z chili i sliwek dla tych, którzy uwielbiają ostre akcenty.
2. Biała kiełbasa z Coleslaw klasyka w nowym wydaniu, z dodatkami, które pobudzą Wasze kubki smakowe:
Sos rybny i świeżo tarty chrzan dla wytrawnych smakoszy,
Dżem ze skwarek niespotykana słodka kontra do mięsnej pikanterii,
Piernikowe pikle świąteczny akcent w codzienności,
Domowa musztarda z puree z daktyli i różowym pieprzem doskonałe uzupełnienie każdej kiełbasy!
Wstęp na warsztaty wynosi tylko 95 zł. To niepowtarzalna okazja, by nauczyć się nie tylko technik przygotowywania kiełbas, ale także odkryć bogactwo smaków, jakie oferuje domowe przetwórstwo.
Zabierzcie ze sobą przyjaciół, rodzinę i wspólnie twórzcie pyszne wspomnienia w najlepszej atmosferze kulinarnych odkryć!
Nie czekajcie, liczba miejsc jest ograniczona! Zarezerwujcie swoje miejsca już teraz i bawcie się z nami w The Kitchen!
Do zobaczenia w kuchni!
Miejsce: The Kitchen / Stacja Food Hall
Kiedy: piątek | 5.10.2024 | 17:30
UWAGA: Liczba miejsc limitowana
BILETY - 95pln
https://wydarzenia.stacjafoodhall.pl/pl/eventinfo/786/kielbasa-warsztaty-kulinarne