stat
Impreza już się odbyła

23 listopada o godzinie 19:00 zapraszamy do restauracji Grand Blue, gdzie czekają na Państwa niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tu, w otoczeniu bajecznie pięknego widoku na morskie horyzonty, odbędzie się niezwykła podróż przez smaki i aromaty.

maj 21

środa, g. 18:00

bilety 470 zł

w każdą niedzielę (do 19.04.2026), g. 12:00 - 16:00

bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
Nasze 7-daniowe menu degustacyjne, stworzone z pasją i precyzją przez naszego Executive Chefa Tomasza Iwańca, zabierze Państwa w podróż, gdzie każdy kęs to połączenie świeżości, kreatywności i tradycji. Dania zostały skomponowane z regionalnych, najwyższej jakości składników oraz niebieskiego jedzenia (Blue Foods) a artystyczna forma ich podania zaskoczy nawet najbardziej wymagających koneserów.
Dopełnieniem wieczoru będzie recital fortepianowy, który stworzy niepowtarzalny klimat wieczoru.

Czas spędzony w restauracji Grand Blue to prawdziwa uczta dla zmysłów, która pozostanie w Państwa sercu na bardzo długo.

MENU DEGUSTACYJNE:

Aperitif: szampan G.H. Mumm

Sztuczki cielęciny na biało
tuńczyk / ogórek kartuski / spirulina / zielone warzywa

Przegrzebki z kasztanami
czerwona kapusta / topinambur / ziemniaki / chorizo

Krem z kiszonej kapusty z żabim udkiem
soczewica / suszone pomidory / kminek

Stek z marlina błękitnego
szpinak / koper włoski / ziemniaki / szparagi morskie

Filet z barramundi
fasola / vongole / jabłko / cząber

Polędwica z jelenia sous vide
Ciszka kaszubska / pasternak / pigwa / borowik stepowy

Marchewkowa kremówka z orzechami
cukinia / pistacje / cytryna

Rezerwacje:
e-mail: grand.blue@sofitel.com
tel.: 58 520 61 71


*Warunki rezerwacji:
Rezerwacje przyjmujemy telefonicznie lub e-mailowo.
Konieczna jest przedpłata.
Zastrzegamy sobie prawo do odwołania wydarzenia.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    390 zł
  • Kontakt
    58 520-61-71
Cena: 390 zł*/ osoba
Podczas kolacji goście mają bezpłatny parking. Konieczne jest przekazanie numeru rejestracyjnego auta podczas zakupu biletu.