stat
Impreza już się odbyła

W piątek 8 marca, od godz. 19:00 zapraszamy na wieczór z daniami skomponowanymi przez naszego Szefa Kuchni i luksusowymi wódkami Chopin, o których opowie ambasador marki Chopin - Wojciech Dorda.

lut 9

niedziela, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 395 zł
kwi 20

niedziela, g. 12:30 - 17:00

Sopot,
bilety 495 zł
ulgowy 248 zł
MENU:

Danie I
Tatar ze śledzia / marynowane grzyby / czerwona cebula / puree jabłkowe / grzanka
Herring tartare / marinated mushrooms / red onion / apple puree / grilled bread
+ Nalewka Etiuda Jagoda Kamczacka / Kamchatka Berry Tincture

Danie II
Tatar z polędwicy wołowej / ogórek konserwowy / marynowane grzyby / szalotka / zółtko / grzanka
Beef tenderloin tartare / pickled cucumber / marinated mushrooms / shallot / egg yolk / grilled bread
+ Wódka Chopin Single Żyto / Chopin Single Rye vodka

Danie III
Babka ziemniaczana ze skwarkami
Potato casserole with pork greaves
+ Wódka Młody Ziemniak'18 / Young Potato '18 vodka

Danie IV
Golonka / kapusta z boczkiem / musztarda / chrzan
Pork knuckle / cabbage with bacon / mustard / horseradish
+ Wódka Chopin Single Kukurydza / Chopin Single Corn vodka

Deser
Pączek / konfitura wiśniowa
Doughnut / cherry confiture
+ Likier Chopin Karmelowy z solą morską / Karmel with sea salt liqueur

79 zł za osobę / per person