Start nowego menu - kolacja komentowana połączona z Chivas Grand Opening!
Uchylamy rąbka tajemnicy, że trochę się zmieniamy, ciągle ewoluujemy, a przede wszystkim podnosimy jakość naszych usług! To będzie wyjątkowy wieczór!
Tego dnia każdy z gości będzie miał okazję spróbować naszego nowego menu w postaci: 7 dań oraz 6 koktajli w genialnej cenie
199 zł. Cena regularna
289 zł.O poprzedniej naszej kolacji komentowanej
przeczytasz na trójmiasto.plIlość miejsc bardzo ograniczona!!!Skontaktuj się z nami już dziś:
570 191 910 | info@eliksir.pl
Menu:CONSOMME | esencjonalny wywar z kaczki / pierożki z kaczką / młoda marchew / piana z marchewki / oliwa z pietruszki
PSTRĄG | marynowany pstrąg w anyżu / sałatka z kopru włoskiego / tarty świeży chrzan / dressing musztardowy
koktajl: #1 | CHIVAS 12 / pomarańcz / goździk / cytryna / pieprz syczuański | wprowadzający w błąd
VEGE CARPACCIO | kiszony burak / własnej produkcji twaróg / kompresowany ogórek gruntowy / kalarepa / zioła / dressing limonkowy
koktajl: #2 | CHIVAS 12 / papryka / seler | warzywny
GICZ | duszona gicz jagnięca / kasza pęczak z chrupiącym warzywami i zakwasem żytnim / warzywa małosolne / esencjonalny sos jagnięcy ze świeżym rozmarynem
koktajl: #4 | CHIVAS 12 / dąb / piwo pszeniczne / jabłko / creme de menthe | świeży
TAGLIATELLE | własnej produkcji czarny makaron tagliatelle z węglem kokosowym / sercówki / mule / krewetki / koper włoski / masło krewetkowe / świeże zioła
koktajl: #6 | G.H. Mumm / Lilet Blanc / bazylia / karczoch | musujący
SAŁATKA | mieszanka młodych liści / jajko w koszulce / sos holenderski / młode ziemniaki / fasolka szparagowa / dressing ziołowy
koktajl: #8 | Punt e mes / likier Zucca Rabarbaro / woda gazowana | gorzkawy
BRULLE | creme brulee z białą czekoladą / świeże owoce / sos malinowy / żel z melisy
koktajl: #10 | Olmeca Altos Plata Reposado / piwo ananasowe / bitter Pimento Dram | orzeźwiający