stat
Impreza już się odbyła

Restauracja "Dym Na Wodzie" z szefem kuchni Rafałem Niewiarowskmi oraz Restauracja "Północ - Południe" z Kamilem Kowalskim zapraszają na wspólnie przygotowaną kolację Surf And Turf!

lis 28

piątek, g. 18:00

bilety 379 zł
Mianem "surf and turf" określa się potrawy, które łączą w sobie owoce morza oraz mięso.
Rafał Niewiarowski i Kamil Kowalski, jako wielbiciele kuchni polskiej przygotowali 6-daniowe, niezwykłe menu, bazujące na polskich składnikach właśnie w tej konwencji.

Zapowiada się niezwykły wieczór najlepszych smaków!

Dnia 05.04 - kolacja odbywa się w Restauracji " Dym na wodzie " w Ustce o godz 19:00
Dnia 06.04 - kolacja odbywa się w Restauracji " Północ - Południe " w Gdyni

MENU

Amuse bouche

Przystawka I
Colesław z morszczyna / Żebro wołowe / Mleko / Chrzan

Przystawka II
Mule / Wieprzowina / Kolendra / Chilli

Zupa
Rosół z łososia bałtyckiego / Kołduny z jagnięciną / Warzywa korzenne / Olej szczypiorkowy

Danie główne I
Risotto z szyjkami rakowymi / Curry / Groszek cukrowy / Soliród / Tatar wołowy

Danie główne II
Policzki z jelenia / Demi glace / Babka ziemniaczana / Wędzona ikra z turbota / Młoda marchew / Por

Deser
Ekler/ Pate z indyka / Chilli / Czekolada / Kawior z pstrąga

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    119-179 zł
Cena kolacji - 119 zł za osobę
Cena kolacji z selekcją win - 179 zł za osobę
Rezerwacji proszę dokonywać pod numer telefonu
505 328 125