Na start:
Szyjki rakowe w kremie czosnkowym na sałacie z musem buraczanym
Zupa:
Rosół z bażanta z mięsem i lanymi kluseczkami
Danie główne:
Gęś luzowana faszerowana cielęciną w sosie piernikowo-wiśniowym podawana z kopytkami i buraczkami marynowanymi
Przekąski:
Łosoś marynowany
Nadziewane szyjki z gęsi na zimno
Sałatka brokułowa z mozzarellą i jajkami
Tatar z gęsi
Ozory w galarecie
Galaretka drobiowa
Mus z gęsich wątróbek z karmelizowaną renetą na pumperniklu
Półmisek staropolskich wędlin
Po północy na ciepło
Zraziki z dzika i grzybów leśnych
Czysty barszcz czerwony z buraków
W cenie również:
- kieliszek wina musującego
- sok do wyboru jabłko, pomarańcza, czarna porzeczka i grapefruit 1 l na 2 osoby
- kawa rozpuszczalna czarna i biała bez limitu
- herbata czarna, zielona i owocowa bez limitu
Każdy gość może wnieść dowolny alkohol bez uiszczania opłaty korkowego .