Serdecznie zapraszamy na sylwestrową kolacje, która będzie kulinarnym podsumowaniem 2017 roku. Szef Jacek Koprowski przygotował siedem wyjątkowych dań, które w 2017 roku zachwycały najbardziej.
Rezerwacje na kolacje sylwestrowe przyjmujemy w dwóch turach:
na godzinę 17:00 do 20:00
na godzinę 20:30 do końca wieczoru
Od godziny 13:00 do 15:00 będzie dostępne menu a'la kart.
Sylwestrowe Menu Degustacyjne
New Year's Eve Tasting Menu
31 / 12 / 2017APÈRITIFChampagne Bollinger, "Rosé" Brut NV
AMUSE BOUCHEtatar / ostrygi / truskawki
tartare / oysters / strawberries
MENUfoie gras / cebula / burak
foie gras / onion / beetroot
Grosset, "Off-Dry" Riesling 2016cielęcina / Tom-Yum / migdały
beal / Tom-Yum / almonds
Azienda Agricola Bressan, "Carat" 2011dorsz / bakłażan / wędzona ikra
cod / aubergine / smoked roe
La Giuva, "Il Valpo" Valpolicella 2015królik / białe warzywa / trufle
rabbit / white vegetables / truffles
Bellvale Winery, "Athena's Vineyard" Chardonnay 2012rabarbar / jogurt / seler naciowy
rhubarb / yoghurt / celery
marakuja / kolendra / wiśnia
passion fruit / coriander / cherry
Château Mauras, Sauternes AOC 2005DIGESTIFRemy Martin XO
NAPOJE | SOFT DRINKSwoda mineralna, kawa Mauro, herbata Althaus
mineral water, Mauro coffee, Althaus tea
(
serwowane bez ograniczeń / no limits)
KOSZT | PRICE319 zł - od osoby z napojami, kieliszkiem Bollinger Rosé i digestifem
per person with drinks, a glass of Bollinger Rosé and digestif
449 zł - od osoby z napojami, kieliszkiem Bollinger Rosé, digestifem i selekcją win (5 kieliszków)
per person with drinks, a glass of Bollinger Rosé, digestif and wine selection (5 glasses)(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10 % / extra service charge 10% will be added to your bill)
Zapraszamy!