Serdecznie zapraszamy na sylwestrową kolacje, która będzie kulinarnym podsumowaniem 2018 roku.
Specjalnie przygotowane menu degustacyjne będziemy serwowali w dwóch turach:
17:00 do 20:00
20:30 do końca
Od godziny 12:00 do 15:00 będzie dostępne menu a'la kart.
ApéritifChampagne Bollinger, "Special Cuvée" Brut NV
Menugravlax z łososia soku z buraka / żel z chrzanu / jabłko / chips ryżowy z kurkumą
salmon gravlax marinated with beet juice / horseradisch gel / apple / rice chips with turmerictataki z tuńczyka / ponzu / chrupki czosnek / sałatka z rzepy
tuna tataki / ponzu / crispy garlic / turnrip saladravioli z dorszem i koperkiem / bulion rybny / kiszone pomelo
ravioli with cod and dill / fish broth / fermented pomelofoie gras / marmolada cebulowa / krem brulee z wędzonym węgorzem
foie gras / onion marmolade / cream brulee with smoked eelrabarbar / gin / jałowiec
rhubarb / gin / juniperjesiotr / bliny / brukselka / wędzony kawior
sturgeon / brussels sprouts / smoked caviarpolędwica wołowa / mus z homara z estragonem i pomarańczą / espuma béarnaise
beef tendreloin / lobster and tarragon mousse / béarnaise espumaptyś / marakują / mango / szampan
puff / passion fruit / mango / champagneNapoje |
Soft drinkswoda mineralna |
mineral waterkawa Mauro |
Mauro cafeherbata Althaus |
Althaus tea