Przyjemna atmosfera, profesjonalna obsługa, starannie skomponowane pięciodaniowe menu przygotowane przez naszych kucharzy i Szefa Kuchni Marka Rogalskiego. Czas umilać gościom będzie w ten wyjątkowy wieczór muzyka na żywo.
MENU 1
PrzystawkaCarpaccio z ośmiornicy / przegrzebka / yuzu
ZupaConsommé grzybowe / ravioli z dziczyzną / oliwa z trawą żubrową
Danie głowne IKonfitowany filet turbota w palonym maśle / topinambur / soliród / kalafior Romanesco
Danie głowne II"Surf & turf" polędwica wołowa / krewetka tygrysia w panko / fondant ziemniaczany / mini cukinia i marchew / ostrygowy demi-glace
DeserKrem kokosowy / biała czekolada / gąbka kokosowa / palony kokos / lody z maślanki / ananas
NapojeDrink powitalny | Kawa / herbata | Kieliszek Prosecco
MENU 2
PrzystawkaTerina z pora / lody z pieczonego buraka / chrust orzechowy
Zupa
Consommé grzybowe / ravioli z puree z topinambura / oliwa z trawą żubrową
Danie główne ISmażony kalafior / fondant ziemniaczany / winogrona / miód / wino / soliród
Danie główne IIFarrotto / pszenica / gruszka / wędzone tofu / mini marchew i cukinia
DeserKrem kokosowy / biała czekolada / gąbka kokosowa / palony kokos / lody z maślanki / ananas
NapojeDrink powitalny | Kawa / herbata | Kieliszek Prosecco