stat
Impreza już się odbyła

Kolacja Szefów Kuchni - Synergia Natury

Zapraszamy na niezwykłe wydarzenie kulinarne - Kolację Szefów Kuchni - MORZE / LAS!

sie 1-4

czwartek - niedziela, g. 16:00

bilety 990 zł
ulgowy 495 zł
Kup bilet
wrz 10

wtorek, g. 18:00

bilety 450 zł
Drodzy Goście mamy przyjemność zaprosić Was na wyjątkowe doświadczenie kulinarne, które odbędzie się 25 listopada o godzinie 19:00 w naszej restauracji Searcle, usytuowanej w malowniczym otoczeniu hotelu Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront.

Podczas tego wyjątkowego wieczoru kulinarnego, Szef Kuchni Przemysław Woźny z Searcle Gdynia oraz Szef Kuchni Rafał Koziorzemski z Fisherman Sopot połączą swój talent i pasję, aby zaprezentować Wam niezapomnianą kolację, która przeniesie Was w podróż przez smaki Morza i Lasu.

Menu tej wyjątkowej kolacji skomponowane jest z myślą o najwyższej jakości składnikach oraz unikalnym połączeniu smaków. To nie tylko posiłek, ale prawdziwe wyprawa.

Podczas Kolacji Szefów Kuchni - MORZE / LAS, możecie spodziewać się:

6 daniowej przygody kulinarnej, która zabierze Was w podróż przez pola i las.
Selektywnej i dopasowanej do dań kolekcji alkoholi, która podkreśli wyjątkowość smaków.
Niezapomnianych wrażeń kulinarnych i przyjaznej atmosfery.

Ograniczona liczba miejsc gwarantuje intymność tego wydarzenia, dlatego zalecamy dokonanie rezerwacji już teraz.

Cena za osobę wynosi 350 PLN i obejmuje całe doświadczenie kulinarne oraz selekcję alkoholi. Dla osób niepijących alkoholu w cenie butelka bezalkoholowego wina podawana do kolacji.

Rezerwacje są już możliwe, więc nie zwlekajcie z tym dłużej! Skontaktujcie się z nami pod numerem telefonu 58 743 07 15 lub przez e-mail Restaurant.GDNCY@hotelco51.com, aby zarezerwować swoje miejsce i cieszyć się niezapomnianym wieczorem kulinarnym.

Dołączcie do nas i pozwólcie się ponieść smakom Morza i Lasu w towarzystwie wyjątkowych talentów kuchni. To wydarzenie, którego nie można przegapić.

Mamy nadzieję, że będziecie razem z nami i razem z Szefami Kuchni Przemysławem Woźnym i Rafałem Koziorzemskim tworzyć wspomnienia smakowe, które zostaną z Wami na długo.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    350 zł
Cena za osobę wynosi 350 PLN