Wyjątkowa kolacja komentowana w Restauracji Magiel w Hotelu Almond Business & SPA! Pięciu znakomitych Szefów Kuchni zaprezentuje autorskie dania, którym towarzyszyć będzie starannie dobrana whisky The Macallan®. Wieczór umili muzyka na żywo, tworząc niezapomniany kulinarny spektakl smaków i aromatów.
Kolacja komentowana z pairingiem whisky The Macallan® w dniu 18.10.2025- Muzyka na żywo
- Koktajl powitalny
- 5 wyśmienitych dań przygotowanych przez znakomitych Szefów Kuchni. Do każdego dania starannie dobrane whisky The Macallan®
Za kulinarną ucztę tego wieczoru odpowiadać będą wybitni Szefowie Kuchni:Bartosz Czyżyk Szef Kuchni - Restauracja Magiel | Hotel Almond Business & SPA
Jacek Majcherek Szef Kuchni - Solmarina Restaurant | Grano Hotel Solmarina
Piotr Żylak Szef Kuchni - Restauracja Młyn | Hotel Grano Gdańsk Old Town
Gracjan Szychowiak Szef Kuchni - Restauracja Mamma Mia Zielona Pietruszka | Hotel Number One by Grano
Łukasz Barbarski Executive Chef - Bistro Młyn, Restauracja Młyn
Podczas kolacji mistrzowie kulinarni zaprezentują wyjątkowe menu, w którym tradycja spotyka się z nowoczesnością. Każde danie zostanie starannie skomponowane z wyselekcjonowaną whisky The Macallan®, której nuty smakowe podkreślą głębię aromatów przygotowanych potraw.
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.