Po raz kolejny dziesięciu trójmiejskich szefów kuchni połączy swoje siły i wspólnie przygotuje Kolację. Ich celem jest dzielenie się smakiem i kulinarną pasją, ale przede integrowanie tutejszych Szefów Kuchni i promowanie trójmiejskiej gastronomi.
7-daniowe autorskie menu przygotowane na oczach widzów stworzą Szefowie w składzie: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek Koprowski, Jacek Fedde, Marcin Popielarz, Kamil Sadkowski, Damian Mazurowski, Adam Woźniak, Grzegorz Labuda, Paweł Wątor oraz zaproszeni goście: warszawski Szef Martin Gimenez Castro, zwycięzca pierwszej edycji programu Top Szef oraz Krzysztof Ilnicki z cukierni UMAM - znany szerszej grupie widzów z telewizyjnego programu "Bake off".
Szefowie zachęceni sukcesem styczniowej Kolacji, która pomimo niesprzyjającej aury cieszyła się ogromnym zainteresowaniem, ponownie stawią się w kuchni Stadionu i zadowolą podniebienie najbardziej wymagającego Gościa. Impreza ponownie będzie się odbywać w ramach Projektu "Serce do garów" i wspierać będzie trójmiejskie wydarzenie "Drugie urodziny Bohatera Borysa", mające na celu zwrócenie uwagi na rzadkie choroby genetyczne. Bilety już niedługo będzie można nabyć w restauracjach: Petit Paris, Sztuczka, Sztuczka Bistro, Fedde Bistro, Szafarnia 10, Biały Królik, Restauracja Kubicki, Eliksir, K5.
Tymczasem zapraszamy do rezerwacji miejsc pod e-mailem: sercedogarow@gmail.com
Cena kolacji - 250 zł/ os.
Wszelkich informacji udziela Koordynator Kolacji Beata Abramowska, telefon 503 122 182, e-mail: sercedogarow@gmail.com